GasztroNoemi

egészségtudatos ételek recepttára

ROZSOS-LENMAGOS ZSEMLE

dsc_5416.jpg

hv.:

5 púpos ek teljes kiőrlésű rozsliszt

3 púpos ek lenmagliszt

2 púpos ek lenmagpehely

2 púpos ek útifűmaghéj

só (ízlés szerint)

1 tk szódabikarbóna

3 tojás (kihagyható)

kb 2 dl víz

1 tk almaecet

3 tk cocomas kókuszkrém

elk.:

Összekeverjük külön a száraz, majd a nedves hozzávalókat, majd egybe öntjük őket, és jól elkeverjük, vagy meggyúrjuk a tésztát. Ezután vizezett kézzel zsemléket formálunk, és 180 fokos sütőben (légkeverésen sütjük), mérettől függően 30-40 percig.



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 1
Heti: 1
Havi: 1
Össz.: 950

Látogatottság növelés
Oldal: KENYÉRFÉLÉK
GasztroNoemi - © 2008 - 2024 - gasztronoemi.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »